'T CENTRUM ANDEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Centrum Andel. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 13:45 Bestelling was op tijd, zoals vantevoren aangegeven. Kwaliteit is prima.
15 jun 2024 om 8:57 Patat was koud jammer
8 jun 2024 om 10:06 Besteld om 16.37 en na heel veel bellen bezorgd om 19.10. 2.5 uur later!!! Helaas was die niet compleet. Medewerkster aan de telefoon loog alles aan elkaar. Chauffeur doet netjes zijn werk en was heel vriendelijk. Ga hier niet meer bestellen!
6 jun 2024 om 19:04 Het duurde erg lang ik had om 17:00 besteld en ze waren er pas 18:35, pizza’s waren al lauw toen ze aankwamen
1 jun 2024 om 19:16 Eten is goed alleen lang moeten wachten
31 mei 2024 om 15:28 Het was lekker! Goed op tijd bezorgd ook!
30 mei 2024 om 20:41 Heel lekker eten
26 mei 2024 om 20:32 Niet best deze keer. Had de bestelling gedaan om om 18:30 te bezorgen, om 19:00 nog steeds niks ontvangen. Ga je bellen, krijg je een onwijs ongeïnteresseerde muts aan de lijn die zegt "ja het is al klaar hoor maar we wachten nog op de chauffeur" -.-
26 mei 2024 om 19:28 Ik heb geen eten ontvangen zit al twee uur te wachten op eten na twee bellen zeggen ze dat ik over tien minuutjes maar nog een keer terug moet bellen nou ben bang dat het niet gaat lukken
20 mei 2024 om 22:26 Bezorging was per ongeluk bij de buren afgeleverd en zij wilden het eten niet meer teruggeven. Na herhaaldelijk bellen, bonken enz. van de vriendelijke bezorger gaven ze toch het eten terug en kon het aan ons overhandigd worden. Eten zelf was prima!
20 mei 2024 om 19:28 Was koud en geen shoarma kreeg donor bah bah
18 mei 2024 om 12:07 Goeie kapsalon