'T CENTRUM ANDEL

'T CENTRUM ANDEL Voor de echte liefhebber!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 963 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Centrum Andel. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2022 om 17:11 Het eten was lekker Maar de bezorging was minder Ze waren 20 minuten te laat
29 apr 2022 om 7:44 Lekker eten.
22 apr 2022 om 20:56 Ik bestel hier regelmatig en altijd tevreden maar helaas was het nu en de keer er voor helaas niet best ik woon er 3 minuten vandaan lopen en het eten was echt koud het was niet eens lauw meer en het was de laatste 2 keer ook heel weinig
2 apr 2022 om 22:05 Lekker eten en een goede service!
2 apr 2022 om 21:34 alles volgens de afspraak :)
1 apr 2022 om 20:23 Goed eten. Snelle levering
21 mrt 2022 om 11:14 Helaas was het eten meer koud dan warm. Niet wat ik van ze gewent ben. Maar ondanks dat, smaakte het verrassend goed voor iets wat warm hoort te zijn. Ik kreeg het na 45 minuten, dus redelijk optijd!
20 mrt 2022 om 20:35 Het is dat de bezorgtijd maar tot 90 min kan. Maar de bezorgtijd was 2 uur. Na anderhalf uur gebeld, het was heel druk en onze bestelling ging over 20 min weg. Het eten was wel goed maar omdat het zo lang duurde, niet weer.
20 mrt 2022 om 20:29 Wat een drama. Eerste levering: 60 min te laat en koud. Gebeld en ze zouden nieuwe komen brengen. 90 min later 2 nieuwe pizza’s wederom niet warm. In totaal 3x besteld en 3x was heter flauw of koud en 3x te laat. Dit was de laatste keer.
27 feb 2022 om 20:12 Bestelling ongeveer 40min pizzabodem was slap en dun. Tevens ook geen knoflooksaus erbij geleverd waarvoor was betaald, bezorger zei dat het in de doos moest zitten wat dus niet het geval was! Gebeld, saus na 15min bezorgd wanneer pizza op was!
9 feb 2022 om 21:15 Helaas duurde het, zonder bericht, een uur voordat mijn bestelling er was. Daarnaast zat er veel tomaat bij mijn carpaccio terwijl ik heb aangegeven geen tomaat te willen. Pasta was penne ipv macaroni en de ananas zat er niet in.